• WACO Zestaw do próżniowego pakowania żywności 2 sztuki WACO

Symbol: WACO.CANISTER
77.98
szt. Do przechowalni
Oblicz ratę

od 300 zł do 20 000 zł

Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki Brak
Dostępność 198 szt.
Waga 1 kg
EAN 5907265016515

Darmowa dostawa za zapis do newslettera!

Zostaw telefon

ZESTAW DWÓCH POJEMNIKÓW DO  PRÓŻNIOWEGO PAKOWANIA ŻYWNOŚCI WACO Z DATOWNIKIEM

ZESTAW ZAWIERA:

  • Pojemnik o pojemności 2L
  • Pojemnik o pojemności 1.5L
image

Pojemniki próżniowe na żywność  o pojemności 2L i 1.5L Wykonane z trwałego i odpornego na uszkodzenia poliwęglanu. Wykorzystywane do przechowywania oraz marynowania żywności.

  • pojemność: duży 2L; mały 1,5L
  • datownik na górnym wieczku
  • wykonane z odpornego na uszkodzenia poliwęglanu
  • pokrywa z tworzywa ABS
  • transparentny pojemnik ułatwia identyfikację zawartości
  • możliwość mycia w zmywarce
  • nie zawiera BPA
image

6 NAJWAŻNIEJSZYCH POWODÓW DLA KTÓRYCH POWININEŚ POZNAĆ

  • Pakowanie próżniowe zapobiega wysychaniu wilgotnych produktów ponieważ nie mają one kontaktu z powietrzem, które przenosi wilgoć.
  • Sucha żywność, na przykład cukier, nie staje się twardsza, ponieważ nie wchłania wilgoci z powietrza.
  • Pakowanie próżniowe utrzymuje produkty bogate w tłuszcz i olej w dobrym stanie, bez dostępu powietrza tłuszcze nie jełczeją.
  • Insekty czy gryzonie nie zanieczyszczająprzechowywanych produktów.
  • Próżniowe pakowanie mięsa i ryb pozwala błyskawicznie je zamarynować
  • Koszty zakupów żywności w zauważalny sposób maleją gdyż jedzenie możnadłużej przechowywać, mniej się go psuje i wyrzuca.Ponadto możliwe jest kupowanie większych ilości tanich produktów, które można właściwie przechowywać.
image

ZESTAW W PEŁNI KOMPATYBILNY Z ZGRZEWARKAMI MARKI WACO V106A oraz V104B

image

WYMIARY POJEMNIKÓW:

  • Duży 2L- 11 x 11 x 21 cm
  • Mały 1,5L - 11 x 11 x 17 cm
image
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie