-
Kaminer Haki wędzarnicze - zestaw 15 szt Kaminer 25553



















od 300 zł do 20 000 zł
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 18.99 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5900779956735 |
Darmowa dostawa za zapis do newslettera!
Zostaw telefon |
Haki do wędzenia, haczyki wędzarnicze, do kiełbasy, ryb i wędlin, stal nierdzewna, zestaw 15 szt KAMINER!
- stal nierdzewna najwyższej jakości - odporność i bezpieczeństwo - haki do wędzenia wykonane są z grubej stali nierdzewnej, odpornej na rdzę, wysokie temperatury i wilgoć, dzięki czemu idealnie nadają się do wędzenia w każdych warunkach
- ostre, w kształcie "S" - wygoda użytkowania - każdy hak do wędzenia posiada zakończenie ułatwiające przebicie mięsa lub ryby, a dzięki wyprofilowanemu kształtowi typu "S" - stabilnie wisi na pręcie wędzarni
- gotowe do użycia - pakowane w zestawy - otrzymujesz zestaw haków do wedzenia w praktycznej ilości 15 szt, starannie zapakowanych i gotowych do użycia zaraz po rozpakowaniu
Specyfikacja haków KAMINER:
- haki do kiełbasy
- wysokiej jakości stal nierdzewna
- ostra końcówka
- uniwersalny rozmiar
- stabilny kształt litery S
- gotowe do użycia
- łatwe do czyszczenia
- wymiary: 0,3 x 4,5 x 15 cm
- waga zestawu: 0,189 kg
- waga zestawu w opakowaniu: 0,207 kg
- marka: KAMINER
- kolor: srebrny
- materiał: stal nierdzewna
W zestawie:
- 15 haków wędzarniczych
- instrukcja obsługi
- opakowanie
PRODUCENT:
ISO TRADE Spółka z o.o.
Gniewomierz 173
59-241 Legnickie Pole, Polska
office@iso-trade.biz
OSOBA ODPOWIEDZIALNA W UE:
IsoTrade
TREŚĆ OSTRZEŻENIA:
- Używaj zgodnie z przeznaczeniem.- Nie używaj haków do innych celów, które mogą prowadzić do ich uszkodzenia lub niewłaściwego wykorzystania.- Przechowuj haki w suchym miejscu, z dala od wilgoci, aby zapobiec rdzewieniu.- Po każdym użyciu dokładnie wyczyść haki, aby usunąć resztki tłuszczu, smoły i innych pozostałości wędzarniczych. Zastosowanie
specjalnych środków czyszczących może pomóc utrzymać je w dobrym stanie.- Unikaj stosowania nadmiernej siły przy zawieszaniu produktów na hakach, aby zapobiec ich wygięciu lub złamaniu.- Haki wędzarnicze przeznaczone do użytku w wędzarniach lub w warunkach zewnętrznych muszą być przechowywane w suchych i
chłodnych warunkach, aby uniknąć ich zniszczenia przez warunki atmosferyczne, takie jak deszcz lub nadmierna wilgotność.